Long Island Labradoodles
Australian Labradoodle pups 

Teddy

Jackie 'O Doodles Teddy (Wala 00061369) 
Onze knappe Teddy is een zuivere Australian Labradoodle met mooie stamboom. Ze is een miniature van 41cm en weegt precies 10,0 kg. Ze heeft een prachtige wavy fleece vacht en leuke witte tekening op haar kop, borst en staartpuntje. Ze heeft deze witte highlights van haar vader Romeo (Animosadoodles) geërfd en de warme kastanjerode kleur van moeder Jackie O’ (JackieOdoodles).


Zoals het een echte Australian Labradoodle betaamt, is Teddy een heerlijke familie hond.

Ze is ontzettend lief en aanhankelijk, vrolijk en grappig. Met haar mooie verschijning trekt ze heel veel bekijks en heeft ze altijd sjans bij alle hondenliefhebbers. Of we nu op het strand of in het park lopen; met haar witte snoet, lieve blik en zacht golvende lokken zorgt ze er altijd voor dat iedereen graag naar haar kijkt. Ze laat je hart smelten en verleidt je graag om haar te aaien. Andere honden benadert ze voorzichtig maar uitnodigend om te spelen.


In huis is ze rustig en als je tijd maakt voor haar is ze lekker speels. Ze kan makkelijk alleen zijn, maar als je er bent vindt ze het fijn om bij je in de buurt te liggen. Met haar zachte wavy fleece vacht is ze een heerlijk knuffeldier. Naast haar mooie uiterlijk en warme karakter is Teddy een scherpzinnige, intelligente hond. Een snelle leerlinge in de hondentrainingen die ik met haar gevolgd heb. Ze observeert alles heel goed en lijkt alles in haar op te nemen. Als je tegen haar praat, gaat het koppie schuin en maakt ze echt oogcontact. Ze kijkt regelmatig even aandachtig mee naar de tv.


Teddy heeft een gezond lijfje, compact en goed gebouwd. Ze heeft alle strenge medische keuringen heel goed doorlopen en heeft de hoogste orthopedische scores behaald bij de OFA (Orthopedic Foundation for Animals).


  • Heupen perfect : HD OFA Excellent: superior hip joint 
  • Ellebogen perfect: : ED OFA Negative elbow dysplasia
  • Patella perfect : Geen luxatie li/re
  • Ogen perfect : ECVO: Vrij van erfelijke oogziektes

 

Op 14 september 2022 heeft Teddy een nestje van 7 prachtige gezonde pups gekregen. Ze is een super mama geweest en heeft haar pups samen met ons met grote zorg en liefde grootgebracht. Na de 8 weken zijn haar puppy's naar 7 lieve families gegaan. Teddy is makkelijk ontzwangerd en weer haar lieve, speelse vrolijke zelf!