Long Island Labradoodles
Australian Labradoodle pups 

Long Island Australian Labradoodle pups 

Long Island Labradoodles is een kleinschalige maar deskundige fokker van uitsluitend stamboom Australian Labradoodles die voldoen aan alle strenge gezondheidsrichtlijnen van de WALA (Worldwide Australian Labradoodle Association) en de ALAEU (Australian Labradoodle Association Europe). 

 

De ouders worden met zorg uitgekozen om zo gezonde Australian Labradoodle pups op de wereld te zetten met een stabiel karakter en een mooie wavy fleece vacht die hypoallergeen is. Zoals aanbevolen door de WALA en de ALAEU worden onze Long Island Labradoodle pups bij ons verzorgd in huiselijke kring. Zij zijn onderdeel van ons gezin in de 8 weken dat ze bij ons zijn.

 

De eerste weken -als de oogjes en oren van de pups nog gesloten zijn-  verblijven de pups in alle rust slechts met mama Teddy en ons gezin in hun besloten warme hondenwieg. De laatste weken mogen ze de wereld op veilige wijze beetje bij beetje ontdekken in een wat grotere ren. Dan begint het spelen met elkaar en met speeltjes, het wennen aan huiselijke geluiden, het eten van vast voedsel, af en toe buiten spelen, een autoritje, wennen aan bezoek, kindjes die komen aaien, andere huisdieren, een keer aan een riempje, misschien een bezoekje aan bijv. een tuincentrum. Een gevarieerd programma om de pups in hun jonge weken al zo goed mogelijk te socialiseren. Op deze manier kunnen de pups opgroeien tot vrolijke, zelfverzekerde hondjes.

Bij Long Island Labradoodles staat de hygiëne en het voer hoog in het vaandel. 

De pups hebben een schoon verblijf en krijgen voer van hoogste kwaliteit.
Uiteraard werk ik nauw samen met de dierenarts om de gezondheid van de pups te waarborgen. Iedere pup wordt gevaccineerd en ontwormd. Zij worden gechipt, geregistreerd en voorzien van een EU-dierenpaspoort.


Kortom, met een Long Island Labradoodle pup kunt u verzekerd zijn van een echte Australian Labradoodle met mooie stamboom. Een gezonde, lieve, vrolijke, intelligente hond, met een prachtige hypoallergene vacht. Een hond die zelfs uit kan groeien tot hulphond.

Ik hoop van harte dat ik nog veel mensen gelukkig mag maken met een Long Island Labradoodle pup; in mijn ogen de meest fantastische familiehond die er bestaat!


Liefs van Karin

          Karin

Verantwoord hobby fokker & meer . . .


  • 50 jaar oud, waarvan 24 jaar gelukkig getrouwd met Robbie Verweij
  • Moeder van twee: Babet van 22 en Robbert van 20
  • Sinds 2009 gek op Australian Labradoodles
  • Nauwe samenwerking met en veel ervaring opgedaan bij Joyce Dröge van Jackie’O Doodles met de bevalling en verzorging van haar pups.
  • Denia, een plaatsje aan de Costa Blanca in Spanje, is een plek waar we al 21 jaar graag komen. 
  • In 2024 verhuizen wij naar ons droomhuis op Long Island in ’s Gravenzande: vandaar de naam Long Island Labradoodles.
  • Petit Paris is mijn schoonheidssalon waar ik al 21 jaar met veel plezier dames en heren fijne gezichtsbehandelingen geef. 
  • Sportieve momenten: tennissen, sportschool, wandelen met de honden, skiën, af en toe golfen.
  • Geniet van: lekker koken voor familie en vrienden, een strandwandeling met de honden, reizen, uit eten met goed gezelschap, skiën, varen, de tenniscompetitie met onze kids: Team Verweij, een glas rosé in de zon, de geboorte en verzorging van pups om andere families blij te maken met deze heerlijke honden.